سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 اهمیت اعتقاد به مهدویت و ترس دشمنان اسلام از این عقیده(1) - حیات طیبه

اهمیت اعتقاد به مهدویت و ترس دشمنان اسلام از این عقیده

·         سبزتر از بهار

طلوع مى کند آن آفتاب پنهانى
 زسمت مشرق جغرافیاى عرقانى
 دوباره پلک دلم مى
پرد، نشانه چیست؟
 شنیده
ام که مى
آید کسى به مهمانى
 کسى که سبزتر است از هزار بار بهار
 کسى شگفت ، کسى آن چنان که مى
دانى                                                             
 تو از حوالى اقلیم هر کجاآباد بیا
 که مى
رود شهر ما رو به ویرانى
 در انتظار تو تنها چراغ خانه ماست
 که روشن است در این کوچه
هاى ظلمانى
 کنار نام تو لنگر گرفت کشتى عشق
 بیا که نام تو آرامشى است توفانى             
   قیصر امین پور

در ادامه گوش دل بسپاریم به سخنان او که ناخدای کشتی ما در طوفان غیبت است.

                                                                                                            

همه عقاید سازنده، مورد تهاجم دشمن قرار گرفته است... ما امروز چقدر باید هوشیار باشیم؟ دشمنان سراغ مجموعه احکام و مقررات اسلام رفتند. هر عقیده، هر توصیه اى از شرع مقدس که در زندگى و سرنوشت آینده فرد و جماعت و امت اسلامى، تاثیر مثبت بارزى داشته است و به نحوى با آن کلنجار رفتند ، تا اگر بتوانند، آن را از بین ببرند، واگر نتوانند، روى محتوایش کار کنند
خوب ، ممکن است شما بگویید که مگر دشمن چه کاره است؟ چطور دشمن مى تواند عقاید اسلامى را کارى کند که از استفاده مردم خارج بشود ؟ نه، این خطا است. دشمن مى تواند، منتهى نه در کوتاه مدت، بلکه در طول سال هاى متمادى. گاهى ده ها سال زحمت مى کشند، براى این که بتوانند یک نقطه درخشان را کور یا کم رنگ کنند، یا نقطه تاریکى را به وجود بیاورند. سال هاى متمادى مى نشینند و پول خرج مى کنند! یکى زحمت مى کشد و تلاش مى کند، ولى توفیق پیدا نمى کند! بعد از او کسانی دیگر مى آیند ، روى عقاید دنیاى اسلام، از این گونه کارها خیلى شده است. روى عقیده توحید، عقیده امامت، روى اخلاقیات اسلامى (معناى صبر، معناى توکل، معناى قناعت) کار کرده اند ،
همه اینها نقاط برجسته اى هستند که اگر ما مسلمان ها، درست به حقیقت اینها توجه بکنیم، تبدیل به یک موتور حرکت دهنده جامعه اسلامى مى شود، ولى وقتى روى آن کار کردند و آن را خراب و معناى آن را عوض کردند و در ذهن ها به صورت دیگرى جا انداختند، همین موتور محرک، به یک داروى مخدر و خواب آور تبدیل مى شود. این گونه است ، در مورد ماجراى اعتقاد به مهدى موعود (عج) ، یعنى، این که در آخرالزمان از خاندان پیامبر صلى الله علیه و آله ، شخصى ظهور مى کند که دنیا را از عدل، از دادگسترى و از نیکى پر مى کند. تبعیض ها، ظلم ها، سوء استفاده ها و فاصله هاى طبقاتى را از بین مى برد، نیز خیلى کار کرده اند ، این عقیده که همه مسلمان ها هم به آن معتقدند... از آن عقاید بسیار کارگشا است که به دلیل همین که کارگشا است، دشمن از یک طرف و البته دوستان نادان هم از یک طرف! گاهى دوستان نادان از روى نادانى و بر اثر بى توجهى، کارى مى کنند که هیچ دشمن دانایى به آن خوبى نمى تواند ضربه بزند .
حالا بحث ما در مورد دشمنان دانا است; سراغ این عقیده آمدند. من سندى را دیدم که مربوط به ده ها سال قبل; یعنى، آن اوایلى است که استعمار وارد شمال آفریقا شده بود، چون کشورهاى شمال آفریقا، خیلى گرایش به اهل بیت علیهم السلام دارند ، حالا مذهبشان هر مذهبى از مذاهب اسلامى که هست; اما محب اهل بیت اند. این کشورهاى سودان و مغرب و اینها عقیده به مهدویت در آن جاها خیلى پر رنگ است. آن زمانى که استعمار وارد آن مناطق شد ، که ورود استعمار به آن مناطق در قرن گذشته است ، یکى از چیزهایى که مزاحم استعمار بود، عقیده به «مهدویت » بود .

بنده سندى را دیدم که آن بزرگان استعمار و فرماندهان استعمارى، توصیه مى کنند که ما باید کارى بکنیم که این عقیده به «مهدویت » به تدریج از بین مردم زایل بشود! آن روز استعمارگرهاى فرانسوى واستعمارگرهاى انگلیسى، فرقى نمى کند که استعمار از کجا باشد ،استعمارگرهاى خارجى قضاوتشان این بود که تا وقتى عقیده به «مهدویت » در بین این مردم رایج است; ما نمى توانیم اینها را درست در اختیار بگیریم !ببینید، عقیده به «مهدویت » چقدر مهم است! چقدر خطا مى کنند کسانى که به اسم روشنفکرى و به اسم تجددطلبى، مى آیند و عقاید اسلامى را بدون مطالعه، بدون اطلاع، بدون این که بدانند دارند چه کار مى کنند، مورد تردید و تشکیک قرار مى دهند! اینها همان کارى را که دشمن مى خواهد، راحت انجام مى دهند ، چند خصوصیت در این عقیده مهدویت هست، که این خصوصیات براى هر ملتى، در حکم خون در کالبد و در حکم روح در جسم است. یکى، «امید» است. گاهى اوقات دست هاى قلدر و قدرتمند، ملت هاى ضعیف را به جایى مى رسانند که امیدشان را از دست مى دهند. وقتى امید را از دست دادند، دیگر هیچ اقدام نمى کنند; مى گویند چه فایده اى دارد؟ ما که دیگر کار از کارمان گذشته است، با چه کسى در بیفتیم؟ چه اقدامى بکنیم؟ براى چه تلاشى بکنیم؟ ما که دیگر نمى توانیم ...!
این روح ناامیدى است; استعمار این را مى خواهد. امروز استکبار جهانى مایل است که ملت هاى مسلمان و از جمله ملت عزیز ایران، دچار این حالت بشوند (روح ناامیدى) . اى آقا! دیگر نمى شود کارى کرد! دیگر فایده اى ندارد! مى خواهند این را به زور در مردم تزریق کنند. ماها که در جریان خبرهاى تبلیغاتى و زهرآگین دشمنان قرار داریم; به عیان مى بینیم که اغلب این خبرهایى که تنظیم مى کنند، براى مایوس کردن مردم است. مردم را از اقتصاد و از فرهنگ مایوس کنند;; آزادى طلب ها و علاقه مندان به مسائل فرهنگى و مسائل سیاسى را از امکان کار سیاسى یا کار فرهنگى مایوس کنند. متدینین را از گسترش دین مایوس کنند ،آینده را در نظر افرادى که چشم به آینده دوخته اند، تیره وتار جلوه بدهند ، براى چى ؟ براى این که این مجموعه انسانى که دارد با امید کار مى کند، این جوشش و این امید را از او بگیرند. آن را به یک موجود مرده، یا شبیه مرده تبدیل بکنند، تا بتوانند هرکارى که مایلند انجام بدهند! بایک ملت زنده که نمى توانند هرکارى که بخواهند، انجام دهند. یک جسم بیهوش مدهوش بى حسى که آن جا افتاده است، هرکس هرچه دلش خواست، مى تواند به او تزریق کند. با او هرکارى مى تواند بکند; اما با یک موجود سرحال زنده باهوش متحرک و فعال که نمى توانند هرکارى را انجام بدهند !      
...امروز هر نفسى، هر حنجره اى که براى ناامید کردن مردم بدمد، بدانید که این حنجره در اختیار دشمن است; چه خودش بداند، چه خودش نداند! هر قلمى که کلمه اى را در جهت نا امید و مایوس کردن مردم روى کاغذ بیاورد، این قلم متعلق به دشمن است; چه صاحب این قلم بداند، چه نداند ! دشمن از او استفاده مى کند .البته وقتى نتوانستند این عقیده را از مردم بگیرند; سعى مى کنند آن را در ذهن هاى مردم خراب کنند. خراب کردن این عقیده چگونه است؟ به این صورت است که بگویند: خب آقا مى آید، همه کارها را درست مى کند! این خراب کردن عقیده است. این تبدیل کردن یک داروى مقوى، به یک داروى مخدر و خواب آور است. خود آقا مى آید، انجام مى دهد، یعنى چه؟!! امروز تکلیف شما چیست؟ شما امروز باید چه بکنى؟ شما باید زمینه را آماده کنى تا آن بزرگوار، بتواند بیاید و در آن زمینه آماده اقدام بکند. 45.

                  ادامه دارد


نوشته شده توسط : سمیرا ماهروزاده

نظرات ديگران [ نظر]


:لیست کامل یاداشت ها  :